Disse palletanke har en volumen på henholdsvis 750 og 760 liter. Det er robuste palletanke, som er produceret ved rotationsstøbning. Begge tanke er beregnet med henblik på at opbevare forskellige former for væsker. Klik på den enkelte palletank for at læse de nærmere specifikationer.  Anvendelse af palletanke Palletanke kan både bruges til opsamling af regnvand og med fordel også bruges til forskellige former for kemiske produkter eller andre væsker. Ønsker du at vide mere om vores palletanke eller om mulighederne for brugen af disse, så kontakt os gerne og vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

 

pioner historie om plastic

Man søgte desperat efter en teknik til fremstilling af store plasticemner på en rimelig nem måde.
Man lavede eksperimenter med støbning af polyethylen granulat i nogle primitive jernforme, som blev varmet op og resultatet blev derefter.

Man kunne ikke smelte granulatet ud til færdige kar men kunne se mulighederne.
Plasticpulver var sagen, det kunne man smelte helt sammen til færdige produkter.I mange år brugte man kun enkelt rotation om en akse. Det var alt for besværligt, at fylde formene totalt med pulver og efter en tid tømme det overskydende materiale ud igen, og så glinse produkterne færdige.

Dobbelt rotation er naturligvis sagen i dag og har været det i mange år.Rotationen indstilles efter produktets form og karakter, og man kan således opnå en ensartet godstykkelse indenfor ca. 1mm.
Nye højteknologiske kværne sørger for fuldstændig ensartet pulver.

Fordele ved rotationsstøbte plastemner