Aktuelt

Default Image

Ledige stillinger

Produktions medarbejder søges: Vi søger en stabil og frisk medarbejder til vores plastproduktion. Som produktionsmedarbejder hos Dansk Rotations Plastic ApS, skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver, ligeledes skal du også kunne indgå i et team. Arbejdsopgaverne vil bl.a. Være produktion af plastemner, samt færdigbearbejdning og emballering. Stillingen er 37 timer, der kan dog i perioder…

Produkterne Profilkar og palletanke

Disse palletanke har en volumen på henholdsvis 750 og 760 liter. Det er robuste palletanke, som er produceret ved rotationsstøbning. Begge tanke er beregnet med henblik på at opbevare forskellige former for væsker. Klik på den enkelte palletank for at læse de nærmere specifikationer. Anvendelse af…

Doseringsbeholder med skruelåg - NY VARE

Doseringsbeholder med skruelåg - NY VARE Robust tank er forsynet med ø 300 mm skruelåg. Indstøbt plads for montering af hane, mulighed for serie forbindelse af flere tank.Løfte øje, til løft i tom tilstand. Kan stilles på palle, til håndtering med truck.

Vidste du at?

Man søgte desperat efter en teknik til fremstilling af store plasticemner på en rimelig nem måde.
Man lavede eksperimenter med støbning af polyethylen granulat i nogle primitive jernforme, som blev varmet op og resultatet blev derefter.

Man kunne ikke smelte granulatet ud til færdige kar men kunne se mulighederne.
Plasticpulver var sagen, det kunne man smelte helt sammen til færdige produkter.I mange år brugte man kun enkelt rotation om en akse. Det var alt for besværligt, at fylde formene totalt med pulver og efter en tid tømme det overskydende materiale ud igen, og så glinse produkterne færdige.

Dobbelt rotation er naturligvis sagen i dag og har været det i mange år.Rotationen indstilles efter produktets form og karakter, og man kan således opnå en ensartet godstykkelse indenfor ca. 1mm.
Nye højteknologiske kværne sørger for fuldstændig ensartet pulver.

Fordele ved rotationsstøbte plastemner